Καιρός: Βελτιωμένος με κανονικές θερμοκρασίες την Πέμπτη

Διαβάζεται σε 2'
Καιρός
Καιρός EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γενικά βελτιωμένος καιρός με μικρή πιθανότητα αστάθειας στα βόρεια. Άνεμοι στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο στα 5 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός με μικρή πιθανότητα αστάθειας στα βόρεια
  • Κανονικές θερμοκρασίες
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Αναλυτική πρόγνωση της Ελλάδας

Την Πέμπτη προβλέπεται ο καιρός, με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι, στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 27 με 28 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα βρίσκονται περί τους 6 με 11 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 5/10/2004 είχαμε ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. — Το 2013 σημειώθηκαν -1.4°C στην Ορεστιάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα