Καιρός: Βελτιωμένος μέχρι την Παρασκευή

Καιρός: Βελτιωμένος μέχρι την Παρασκευή
Καλός καιρός Eurokinissi

Τo Σαββατοκύριακο βροχές κυρίως σε δυτικά κεντρικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το ΝEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Λίγα και ασθενή φαινόμενα μέχρι την Παρασκευή . Το Σαββατοκύριακο θα έχει βροχές σε πολλές περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα επανέλθει βαθμιαία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές μέχρι και την Παρασκευή ενώ από το Σάββατο και μετά θα έχουμε άστατο καιρό με βροχές. Η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα θα ανέβει και θα επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή.

Σήμερα Τρίτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-10-2021


Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά της ανατολικής κυρίως χώρας και στην Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 18 με 20 και στα υπόλοιπα τους 21 με 23 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 21-10-2021


Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από τα δυτικά θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-10-2021


Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στο ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-2021


Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες δυτικές περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και αργότερα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα