Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα – Άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα – Άνοδος της θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνοδος θερμοκρασίας και τοπικές ομίχλες το πρωί. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια

• Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Μια γρήγορη ματιά στον καιρό της εβδομάδος

Βελτιωμένος καιρός έως και το τέλος της εβδομάδος και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή άνοδο.

Σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται βελτιωμένος καιρός προβλέπεται και μόνο τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και στα βόρεια θα φτάσει τους 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 3/11/1971 είχαμε Χιονόπτωση στην Τρίπολη. — To 2006 παρουσιάστηκε υδροσίφωνας μεταξύ Νάξου – Μυκόνου. — Το 2009 είχαμε ισχυρές βροχές στη Δυτική Ελλάδα: 92 χιλιοστά στην Ανδρίτσαινα και 88 χιλιοστά στο Αιτωλικό. Ανεμοστρόβιλοι στον Πύργο Ηλείας και την Αρχαία Ολυμπία

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα