Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές την Τρίτη

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές την Τρίτη

Ήπιος θερμοκρασιακά ο καιρός με δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

•  Το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα έχουν περισσότερες βροχές που και εκεί αργότερα θα σταματήσουν.

•  Οι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ και θα μειωθεί η αυξημένη υγρασία.

•  Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

 Την Τρίτη στo ανατολικό και το νότιο Αιγαίο προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες γρήγορα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

 

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 13 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους  16 βαθμούς  και στο Αιγαίο τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στην Αττική.    

 Στην Αττική  προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Παροδικές βροχές και στη Θεσσαλονίκη  

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα το μεσημέρι θα είναι αυξημένες. Πιθανότητα τις πρωινές ώρες για περιορισμένη ορατότητα.

 

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα