Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές – Άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές – Άνοδος της θερμοκρασίας
Αίθριος καιρός EUROKINISIS

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Εξασθενούν οι άνεμοι και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές – Το πρωί μόνο λίγα φαινόμενα σε Κυκλάδες, Κρήτη Δωδεκάνησα, ενώ αργότερα και εκεί ο καιρός θα βελτιωθεί

• Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση

Η προοπτική του καιρού

Βελτιώνεται ο καιρός από την Πέμπτη. Πρόσκαιρα την Κυριακή θα τοπικά φαινόμενα. Καλές θερμοκρασίες και εξασθενημένοι άνεμοι.

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές εκτός από τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά αυτής με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα και σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ… Σαν σήμερα στις 24/3/2001 είχαμε 25°C μέγιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα. — Το 2003 εκδηλώθηκαν πυκνές χιονοπτώσεις στα πεδινά της Στερεάς και της Κρήτης (Ηράκλειο), χιονόπτωση και στην Αθήνα.


Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα