Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με ισχυρούς ανέμους

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με ισχυρούς ανέμους
Ηλιόλουστος καιρός στην Αθήνα EUROKINISSI

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα ασθενή φαινόμενα στα νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 με 7 και τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση προς το βράδυ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο. Τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ . Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 31 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου..

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 11/10/2002 είχαμε πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία.
  • Το 2006 σημειώθηκαν πλημμύρες στην Φθιώτιδα με 205 χιλιοστά βροχής στην Αμφίκλεια. Αποκλεισμός της Εθνικής Οδού από τις πλημμύρες. Υδροσίφωνας δημιουργήθηκε στο Ηράκλειο.
  • Το 2015 εκδηλώθηκε ισχυρή κακοκαιρία στη χώρα με αρκετές πλημμύρες στην Ήπειρο και τη Βοιωτία. Ανεμοστρόβιλοι σε Ξάνθη .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα