Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με λίγα ασθενή φαινόμενα στα νότια

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με λίγα ασθενή φαινόμενα στα νότια
Σύννεφα Eurokinissi

Ενισχυμένοι βοριάδες και αμετάβλητη θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

•Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα ασθενή φαινόμενα στα νότια

•Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

•Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 με 7 και τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση προς το βράδυ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ANΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ …. στις 13/9/1958 είχαμε πλημμύρες σε Βόλο, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Βοιωτία. Υπερχείλιση του Σπερχειού. —Το 1998 ανεμοστρόβιλοι προκαλούν καταστροφές στη Ορεινή Ναυπακτία. Το 2002 ισχυρές χαλαζοπτώσεις σημειώνονται στο Πήλιο. –Το 2013 χαλάζι προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες καπνού σε Καβάλα και Ροδόπη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα