Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά
Τοπική συννεφιά EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά. Θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα ανατολικά.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

Το Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και βαθμιαία στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά από αραιές ομίχλες ή ομίχλες.


Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 17 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου..

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 8/4/1973 είχαμε χιονοπτώσεις στο Τρόοδος της Κύπρου προκαλώντας προβλήματα στις συγκοινωνίες.
  • Το 2012 παρατηρήθηκαν 2 υδροσίφωνες στις Αλυκές Λευκίμμης Κέρκυρας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα