Καιρός: Βελτιώνεται το σκηνικό το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Βελτιώνεται το σκηνικό το επόμενο τριήμερο
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Νέα μεταβολή του καιρού στο τέλος της εβδομάδος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βαθμιαία βελτίωση του καιρού με τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο. Νέα μεταβολή του καιρού στο τέλος της εβδομάδος
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα επανέλθει σε κανονικές για την εποχή τιμές
  • Οι άνεμοι στα πελάγη προοδευτικά θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ στα νότια

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά και θα κυμανθεί σε χαμηλές για την εποχή τιμές. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 30-03-2023


Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αραιές νεφώσεις στα ανατολικά παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Στα δυτικά και βόρεια θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31-03-2023


Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και στα ανατολικά θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια πελάγη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 01-04-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, στα ανατολικά και σταδιακά στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα