Καιρός: Βοριάδες, νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Καιρός: Βοριάδες, νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή
INTIME NEWS

Σχεδόν αίθριος ο καιρός την Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα

  • Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ

  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου

 

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια όπου δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς , ενώ στα υπόλοιπα θα φτάσει τοπικά και 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

H προοπτική του καιρού για το επόμενο δεκαήμερο

Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινό σύστημα έρχεται την Κυριακή και τη Δευτέρα με πολλές βροχές , κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία από βδομάδα θα παρουσιάσει αισθητή , αλλά πρόσκαιρη πτώση .

 

Σήμερα το μεσημέρι θα έχουμε νεότερα δεδομένα και θα δούμε τελικώς αν χρειάζεται να εκδοθεί προειδοποίηση

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 3/9/2005 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στις ανατολικές ακτές του Πηλίου. Το 2014 είχαμε δύο υδροσίφωνες στην Ιθάκη, πλημμύρες σε Καβάλα, Ξάνθη και Νέα Καλλικράτεια. Πτώσεις δέντρων από ισχυρούς ανέμους στην Ορεστιάδα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα