Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα – Βελτίωση από το βράδυ

Διαβάζεται σε 2'
Έντονη βροχόπτωση
Έντονη βροχόπτωση SOOC

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αστάθεια στα ανατολικά και τα νότια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά. Βελτίωση το βράδυ.
  • Κανονικές θερμοκρασίες
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και τα νότια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:

  • Στις 29/9/2010 είχαμε χαλαζόπτωση στην Αθήνα.
  • Το 2015 δεκάδες υδροσίφωνες εμφανίστηκαν στις βόρειες ακτές της Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα