Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Διαβάζεται σε 2'
Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
Συννεφιασμένος καιρός EUROKINISSI

Τοπικές βροχές στα βόρεια και τα κεντρικά και πτώση της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές βροχές στα βόρεια και τα κεντρικά. Γενικά αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα
  • Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση στη βόρεια ΅Ελλάδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 και τοπικά στα ΒΑ τα 6 με 7 μποφόρ

Τη Δευτέρα αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο βορειοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

 

Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 16/10/2009 εκδηλώθηκαν ισχυρές χαλαζοπτώσεις στην Αττική.
  • Το 2010 είχαμε πλημμύρες σε Σάμο και Θεσσαλονίκη.
  • Υδροσίφωνας στα Σφακιά.
  • Το 2012 ανεμοστρόβιλος επηρέασε την Βασιλική Λευκάδος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα