Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη
Βροχοπτώσεις Eurokinissi

Αυξημένες νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές. Άνεμοι έως 6 μποφόρ και πτώση θερμοκρασίας στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αυξημένες νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές
  • Η θερμοκρασία θα πέσει στα βόρεια , αλλά θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή στις υπόλοιπες περιοχές .
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στα πελάγη

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και την Ήπειρο από το απόγευμα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια όπου δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 16 βαθμούς , ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν νωρίς το πρωί και εκ νέου από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές που το απόγευμα πρόσκαιρα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 14/12/1951 είχαμε χιονοπτώσεις στην Αθήνα.
  • Το 2008 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Κω.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα