Καιρός: Βροχές στα νότια και τα ανατολικά

Καιρός: Βροχές στα νότια και τα ανατολικά
Βροχή ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Καταιγίδες κυρίως σε Κρήτη, Δωδεκάνησα και ανατολικό Αιγαίο. Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Βροχές στα νότια και τα ανατολικά .Καταιγίδες κυρίως Κρήτη Δωδεκάνησα και ανατολικό Αιγαίο –Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή .
  • Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 με 6 με μποφόρ στα πελάγη

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

Aπό την Κυριακή το απόγευμα πολύ εξασθενημένος ο Apollo περνά νότια της Κρήτης, ενώ από την Τρίτη θα έχουμε πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού . Από Τετάρτη έως Κυριακή βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Σήμερα Κυριακή στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις ενώ η ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές κυρίως ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα επικρατήσουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 18 με 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ-ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα