Καιρός: Βροχές στις περισσότερες περιοχές – Νοτιάδες στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ

Καιρός: Βροχές στις περισσότερες περιοχές – Νοτιάδες στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ
Βροχερός καιρός INTIME

Βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφορ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νεφώσεις με φαινόμενα κυρίως στα δυτικά τα νότια και τα Βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μπ στα πελάγη

Η εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού

Βροχερός ο καιρός στη χώρα μας το επόμενο διήμερο , ενώ από την Παρασκευή ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται στις περισσότερες περιοχές. Βελτιωμένος καιρός την Πρωτοχρονιά.

Σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα ανατολικά στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές . Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Στις 29/12/1901 επικράτησαν θυελλώδεις άνεμοι στον Σαρωνικό που προκάλεσαν προβλήματα στον Πειραιά.

Το 2012 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και 2 στον Κουντούρα της Δ. Κρήτης, ενώ σημειώθηκαν 193 χιλιοστά βροχής στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα