Καιρός: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τετάρτη

Καιρός: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τετάρτη
Βροχερός καιρός Eurokinissi

Τοπικά έντονα φαινόμενα στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικά έντονα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

Την Τετάρτη στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη χώρα ενώ από αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου κατά τόπους πιθανώς να είναι ισχυρά.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 18 με 20 και στην υπόλοιπη χώρα κατά τόπους τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αττική προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός με βελτίωση αργά το απόγευμα . Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 με βαθμιαία ενίσχυση στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 26/4/2008 είχαμε χιονοπτώσεις άνω των 1200μ στην Ήπειρο.
  • 3 υδροσίφωνες στη Θεσσαλονίκη.
  • Το 2014 είχαμε πλημμύρες στη Θεσ/νίκη και χαλαζόπτωση στα Καμμένα Βούρλα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα