Καιρός: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τρίτη

Καιρός: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τρίτη
Βροχές στην Αθήνα Eurokinissi

Διατηρείται ο άστατος καιρός στα ηπειρωτικά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η αναλυτική πρόγωνση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές μπόρες η καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα .
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τα 5 με 6 μποφόρ.

Την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Μακεδονία και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα βόρεια θα σημειωθούν τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 18/4/2014 είχαμε χαλαζόπτωση στη Μύκονο και τη Σκιάθο.
  • Υδροσίφωνες σε Πάτρα και Λίνδο Ρόδου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα