Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες – Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες – Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο
ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSSI

Θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά. Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο που από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές στα ανατολικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω απο τα κανονικά
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο ΒΑ 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες

Μια γρήγορη ματιά στον καιρός της εβδομάδος

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές στα ανατολικά. Από την Κυριακή και μετά πολλές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σήμερα Πέμπτη σε όλη τή χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα φτάσει στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την Κρήτη τους 20 με 21 και στα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 11/11/2008 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στις Πετρές Ρεθύμνου. — Το 2013 επικράτησε κακοκαιρία στη νότια Ελλάδα με πλημμύρες σε Καλαμάτα, Αθήνα, Σπέτσες, Ρέθυμνο και Ρόδο. Έπεσε χαλάζι σε νομούς Χανίων και Ρεθύμνου (3εκ) και εμφανίστηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα