Καιρός: Ζεστός την Τρίτη με λίγες νεφώσεις και νοτιοδυτικούς ανέμους

Καιρός: Ζεστός την Τρίτη με λίγες νεφώσεις και νοτιοδυτικούς ανέμους
Ηλιοφάνεια στην Ιτέα Φωκίδας Eurokinissi

Πάνω από τα κανονικά για την εποχή, επίπεδα η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά  
  • Η θερμοκρασία  θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι  δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

 

Την Τρίτη ο καιρός θα διατηρηθεί ήπιος και ζεστός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοδυτικοί και9 δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη. Η
ερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και τα νότια τους 17 με 19 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 4/1/1978 είχαμε ολική παγοκάλυψη της λίμνης Παμβώτιδας με δυνατότητα βάδισης πάνω στον πάγο. — Το 1979 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στην Αττική και είχαμε , -15°C στον Δομοκό, -14°C στη Θάσο. Το  2002 σημειώθηκε ολικός παγετός στα Ιωάννινα. Το 2008 σημειώθηκαν -20,7°C στο Νευροκόπι. — Το 2016 παγωμένη βροχή έπ[ληξε τους Κήπους Έβρου προκαλώντας προβλήματα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα