Κακοκαιρία “Atena”: Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 – Live η πορεία των έντονων φαινομένων

Διαβάζεται σε 13'
Κακοκαιρία “Atena”: Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 – Live η πορεία των έντονων φαινομένων
Κακοκαιρία INTIME NEWS

Μηνύματα από το 112 σε πολλές περιοχές της χώρας ενόψει της κακοκαιρίας “Atena”. Πώς θα κινηθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Σε συναγερμό βρίσκεται ο κρατικός μηχανικός για την κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ» που αναμένεται να πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βασικά χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους, ενώ προβλέπεται και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Το απόγευμα της Δευτέρας, κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου ειδοποιήθηκαν με μηνύματα από το 112 για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, μέσω των οποίων καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους τις επόμενες ώρες.

Λίγο αργότερα, δε, μήνυμα από το 112 εστάλη και στους κατοίκους της Λάρισας, προειδοποιώντας τους για «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το πρωί ως και το απόγευμα της Τρίτης».

Προειδοποίηση για τη διάρκεια της κακοκαιρίας έκανε και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισήμανε ότι δεν αποκλείονται τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο κ. Κικίλιας είπε ότι «με βάση την εκτενή ενημέρωση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου και σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, από απόψε το βράδυ και για τις επόμενες ημέρες θα εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας».

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρίνισε ότι «δεν πρόκειται για μια καλοκαιρινή αστάθεια, αλλά για ένα φθινοπωρινό σύστημα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η κακοκαιρία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, άρα δεν αποκλείονται τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης θα σημειωθούν μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στο Ιόνιο, ενώ θα επηρεαστούν και η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος. Επίσης, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μέχρι και το απόγευμα η κακοκαιρία θα πλήξει τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, καθώς και τη Βόρεια και Δυτική Θεσσαλία.

Κακοκαιρία: Διασπορά δυνάμεων της ΕΜΑΚ με λέμβους για κάθε ενδεχόμενο

Όπως επιβεβαιώθηκε στη συντονιστική σύσκεψη που έγινε υπό τον κ. Κικίλια, στις περιοχές που αναμένεται να πλήξει το φαινόμενο το Πυροσβεστικό Σώμα θα υπάρχει διασπορά δυνάμεων της ΕΜΑΚ με λέμβους σε περίπτωση ανάγκης απεγκλωβισμών πολιτών, ενώ σε εγρήγορση θα είναι και οι κατά τόπους πυροσβεστικές υπηρεσίες για αντλήσεις υδάτων.

Σε ετοιμότητα και οι Ένοπλες Δυνάμεις με διασπορά λέμβων και μηχανημάτων έργου με στόχο την άμεση επέμβαση εφόσον χρειαστεί.

Η Ελληνική Αστυνομία θα είναι σε επιφυλακή για την παροχή βοήθειας, αλλά και σε ό,τι αφορά τις ενδεδειγμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως επίσης και οι παραχωρησιούχοι των αυτοκινητοδρόμων.

Σε ετοιμότητα θα είναι και τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος για κάθε αναγκαία συνδρομή.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία “ATENA”

Νωρίτερα, αναβαθμίστηκε το δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε Εκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το βαρομετρικό χαμηλό, που προκαλεί την κακοκαιρία “ATENA” στη Κεντρική Μεσόγειο και κινείται ανατολικά, προβλέπεται να προκαλέσει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα τη νύχτα έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα έντονα.
  • Από τα ξημερώματα της Τρίτης (10-9-2024) μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
  • Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (11-09-24) στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες
  • Από το βράδυ της Τρίτης (10-09-24) έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Ο αεροχείμαρρος κύρια αιτία της αλλαγής καιρού

Κύρια αιτία για αυτή την αλλαγή του καιρού, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είναι η μεταβολή της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη καθώς και η θέση του αεροχειμάρρου (πορτοκαλί αποχρώσεις στον χάρτη) πάνω από τη Μεσόγειο η οποία έχει συμβάλει στην ανάπτυξη ενός βαρομετρικού χαμηλού πάνω από την περιοχή της Ιταλίας.

Υπενθυμίζεται πως ο αεροχείμαρρος είναι ένα ισχυρό ρεύμα αέρα σε ύψος περίπου 10-11 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της γης με κίνηση κατά βάση από τα δυτικά προς τα ανατολικά και η κίνηση του καθορίζει την δημιουργία και τη κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων.

Η ανατολική-νοτιοανατολική κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού από την περιοχή της Ιταλίας προς τα Νότια Βαλκάνια και τη χώρα μας κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 09/09 θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή αλλαγή του καιρού από τα δυτικά της χώρας μας με βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πενταβάθμια κατηγοριοποίηση επεισοδίου βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

METEO.GR

LIVE: Η πορεία της κακοκαιρίας “ATENA”

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 09-09-2024

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα είναι τοπικά ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στις κανονικές για την εποχή τιμές και θα φτάσει τους 29 με 31 βαθμούς και στα ανατολικά κατά τόπους τους 32 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 31 και στα νησιά έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν.

Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 10-09-2024

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι τις απογευματινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα έντονα μέχρι τις πρωινές ώρες, από τα ξημερώματα μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες και από το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τα ξημερώματα μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες και από το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα στα δυτικά σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία, από τις προμεσημβρινές ώρες βαθμιαία και στην υπόλοιπη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη. Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στη δυτική Μακεδονία από το βράδυ αναμένεται εξασθένιση των φαινομένων.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι 4 με 6 και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Από το απόγευμα αναμένεται εξασθένιση των φαινομένων.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ .

Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις βραδινές ώρες. Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τα ξημερώματα μέχρι αργά το απόγευμα προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένιση των φαινομένων προβλέπεται από το βράδυ.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις οπότε τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από τη νύχτα.

Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-09-2024

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τις Σποράδες, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες και μέχρι το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές ή όμβρους τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά κυρίως ηπειρωτικά όπου θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12-09-2024

Στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα δυτικά ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ στρεφόμενοι σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα δυτικά τους 28 με 30 βαθμούς, στα βόρεια ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα