Κακοκαιρία Elias: Έντονα φαινόμενα και την Πέμπτη – Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν, καταιγίδες στην Αττική

Διαβάζεται σε 3'
plymmires
Πλημμύρες στον Διόνυσο από την κακοκαιρία Elias

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων προχώρησε η ΕΜΥ. Συνεχίζονται και την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

O καιρός με μια ματιά:

  • Έντονα φαινόμενα στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα.
  • Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα μέχρι τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και βόρεια), τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 4-6 μποφόρ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Καιρός Αττική Πέμπτη (28/09)

kairos
Καιρός Πέμπτη (28/09)

Την Πέμπτη προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα μέχρι τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και βόρεια), τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Βροχές και παροδικές καταιγίδες

kairosatt
Καιρός Αττική Πέμπτη (28/09)

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Τοπικές βροχές

kairosth
Καιρός Θεσσαλονίκη Πέμπτη (28/09)

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 28/9/2008: Υδροσίφωνας στο Πλωμάρι Λέσβου.
  • Το 2010: Υδροσίφωνας στη Ζάκυνθο

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα