Κανονικές θερμοκρασίες- Τοπικές βροχές την Κυριακή

Κανονικές θερμοκρασίες- Τοπικές βροχές την Κυριακή
Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός, ενώ στα μέσα της εβδομάδος θα έχουμε λίγες τοπικές βροχές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Διατηρούνται οι θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα έως την Κυριακή – Πτώση θερμοκρασίας από βδομάδα

• Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και κατά περιόδους τα 6-7 μποφόρ

• Σχεδόν αίθριος καιρός, ενώ στα μέσα της εβδομάδος θα έχουμε λίγες τοπικές βροχές

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13-09-2020

Στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα για σποραδικές βροχές κυρίως στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά και τα Δωδεκάνησα τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14-09-2020

Στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και από το μεσημέρι στην Ήπειρο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 15-09-2020

Λίγες νεφώσεις, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-09-2020

Στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε σε βίντεο την πενθήμερη πρόγνωση του καιρού:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα