Νεφώσεις, ομίχλες και άνοδος θερμοκρασίας την Τετάρτη

Νεφώσεις, ομίχλες και άνοδος θερμοκρασίας την Τετάρτη
ΣΥΝΝΕΦΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI) Eurokinissi

Άνεμοι το πολύ 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις με ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά

  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν το πολύ τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο

 

Την Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο, την Κρήτη και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αρχικά συννεφιά και από το μεσημέρι αίθριος

 

Στην Αττική προβλέπονται το πρωί νεφώσεις και από το μεσημέρι γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωί παροδικές νεφώσεις και αργότερα αίθριος καιρός

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις . Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα είναι περιορισμένη και το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 23/12/1946 είχαμε έντονη χαλαζόπτωση στην Αθήνα που προκάλεσε πολλά προβλήματα . Το 1952 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές στην Αττική που προκάλεσαν πλημμύρες και καταρρεύσεις κατοικιών, Φονικές πλημμύρες είχαμε και στη Κύπρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα