Νεφώσεις, ομίχλες και λίγες βροχές τις επόμενες ημέρες

Νεφώσεις, ομίχλες και λίγες βροχές τις επόμενες ημέρες
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ¨ΘΑΛΕΙΑ¨(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα πέσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος αλλά τα Χριστούγεννα θα ανέβει. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπική συννεφιά και πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Λίγες βροχές το επόμενο τριήμερο.

  • Η θερμοκρασία θα πέσει από την Κυριακή έως και την Τρίτη και μετά θα ανέβει

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Κυριακή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του Ιονίου, και πιθανώς στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, με ένταση 4 με 5 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21-12-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την Κρήτη και πρόσκαιρα τα Δωδεκάνησα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΤΡΙΤΗ 22-12-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και τα νότια και από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοανατολικά ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Η ορατότητα στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23-12-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΕΜΠΤΗ 24-12-2020

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 13 βαθμούς Κελσίου

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές τη Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 11 και 12 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα