Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες την Τρίτη

Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες την Τρίτη
Στιγμιότυπο απο τον Πειραιά Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με λίγες τοπικές βροχές
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν το πολύ τα 5-6 μποφόρ στα πελάγη

Την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη βόρεια Κρήτη και το Ιόνιο, και πρόσκαιρα μέχρι τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα πέσουν και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και πιθανώς τις πρωινές ώρες να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 16 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 22/12/1946 είχαμε χαλαζόπτωση στην Αθήνα και το 1952 Πλημμύρες στο Λεκανοπέδιο με χιονοπτώσεις στα ημιορεινά. Το 2008 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές με 150 χιλιοστά στη Στενή Ευβοίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα