Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές το Σάββατο

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές το Σάββατο
Ηλιοβασίλεμα Eurokinissi

Παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα κυρίως στα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα ανατολικά κυρίως και στα νότια
  • Η αίσθηση του κρύου θα είναι περισσότερη στα ανατολικά λόγω των ενισχυμένων βοριάδων
  • Οι άνεμοι θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ και τοπικά τα 8 μποφόρ- Νωρίς το πρωί θα έχουμε 8-9 από τον Κάβο Ντόρο και νοτιότερα με εξασθένηση

Το Σάββατο στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις . Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ , ενώ το πρωί θα έχουμε και τοπικά 9 μποφόρ σε μια ζώνη από το Κάβο Ντόρο έως τη θάλασσα Κυθήρων με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική λίγες βροχές στα βόρεια και ανατολικά

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και αργότερα 3 με 4 . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 7/11/1961 είχαμε πυρκαγιά από κεραυνό που κατέστρεψε αποθήκη στη Λαμία. Πλημμύρες με καταστροφές στη Θεσ/νίκη, 1 νεκρός στο χωριό Πόρτα Καρδίτσας από κατολίσθηση. Το 1964 υψηλές θερμοκρασίες, 29°C σε Ρόδο και Άραξο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα