Πέφτει η θερμοκρασία- Σε κανονικά επίπεδα από Παρασκευή

Πέφτει η θερμοκρασία- Σε κανονικά επίπεδα από Παρασκευή
Σύννεφα στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Λίγα φαινόμενα αστάθειας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηπιότερη η ζέστη το επόμενο διήμερο – Στους 33 με 34 βαθμούς από την Παρασκευή και μετά στα ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5-6 μποφόρ με ενίσχυση στα 6-7 από Παρασκευή
  • Λίγα φαινόμενα αστάθειας

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5.

ΠΕΜΠΤΗ 03-09-2020

Στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο και τη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά και νότια βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 37 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-09-2020

Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους και στην κεντρική – ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05-09-2020

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά – νοτιοδυτικά, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά, κυρίως της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06-09-2020

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα νότια, μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα