Τοπικές νεφώσεις και εξασθένηση ανέμων στο Αιγαίο

Τοπικές νεφώσεις και εξασθένηση ανέμων στο Αιγαίο
Σύννεφα Eurokinissi

Την Παρασκευή προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με παροδικές βροχές σε Πελοπόννησο και Κρήτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια –Λίγα φαινόμενα στα νότια

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν προοδευτική εξασθένηση και δεν θα ηυεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη

 

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με παροδικές βροχές στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 21 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τις πρωινές ώρες βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα, στις 13/11/ 2014 είχαμε πλημμύρα στη Ρόδο, χαλάζι στη Γλύφα Φθιώτιδας και ένα νεκρό στο Μαντούδι από κεραυνό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα