Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Πτώση της θερμοκρασίας
Καταιγίδα Eurokinissi

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και θα σημειωθεί παγετός στα βόρεια

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Την Τρίτη στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές από το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βορειοανατολικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Από αργά το βράδυ στο Ιόνιο θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς Κελσίου

.

Στην Αττική παροδική συννεφιά με λίγες βροχές

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμοί Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές από το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 ως 08 βαθμοί Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα