Χαλκιδική: “Είμαι ο αδελφός του Μάρτιν και ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας” – Συνεχίζονται οι έρευνες

Χαλκιδική: “Είμαι ο αδελφός του Μάρτιν και ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας” – Συνεχίζονται οι έρευνες
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος INTIME NEWS

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία που παρασύρθηκε στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Έκκληση για βοήθεια από τον αδερφό του.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται για 5η συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες για τον νεαρό τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία που αγνοείται από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Όπως έγινε γνωστό, οι έρευνες για τον εντοπισμό οτυ 28χρονου Μάρτιν ξεκίνησαν το πρωί με τη συμμετοχή περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος, όπως επίσης και εθελοντών – διασωστών, ενώ χθες, στην επιχείρηση συνέδραμε κι ένα υποβρύχιο drone, χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.

Άδερφός 28χρονου αγνοούμενου: “Ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας”

Σύμφωνα με το thestival.gr, έκκληση για βοήθεια απηύθυνε χθες, Τρίτη (12/07), ο αδερφός του 28χρονου Μάρτιν, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοοείται για πέμπτο πλέον 24ωρο στη θάλασσα στη Χαλκιδική.

“Ζητάμε από όλους όσους έχουν βάρκες, κυάλια ή άλλες συσκευές ζουμ να μας βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην αναζήτηση του Μάρτιν. Κάθε μικρή βοήθεια είναι απαραίτητη και εκτιμώ ιδιαίτερα”, σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αδερφός του, Γκόραν. “Ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας“, αναφέρει.

Η ανάρτηση του Γκλόραν:

“Αγαπητοί φίλοι που βρίσκονται στη Χαλκιδική – Ο Μάρτιν είναι ο τελευταίος από τους 3 φίλους που εξακολουθεί να αγνοείται. Ο φυσητήρας της εικόνας δείχνει το σημείο στο χάρτη όπου βρέθηκε ο δεύτερος φίλος (Ιβάν). Επομένως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Μάρτιν να βρίσκεται και σε εκείνη την πλευρά της Χαλκιδικής. Ζητάμε από όλους όσους έχουν βάρκες, κυάλια ή άλλες συσκευές ζουμ να μας βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην αναζήτηση του Martin. Κάθε μικρή βοήθεια είναι απαραίτητη και εκτιμώ ιδιαίτερα.

Παρακαλώ ενημερώστε όλους κοινοποιώντας αυτή την ανάρτηση.

Είμαι ο αδελφός του Μάρτιν και ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας. Και παρόλο που πέρασαν τέσσερις μέρες, δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και συνεχίζουμε την αναζήτηση για τον Μάρτιν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΟΦΚΑΘ, τους εθελοντές που βοήθησαν στην αναζήτηση, το Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, τον κ. Bujar Osmani κ. Νίκο Δένδια, τους ντόπιους και όλους όσους τις τελευταίες 4 ημέρες μας βοήθησαν στην αναζήτηση του Martin και των φίλων του.

Παρακαλώ ενημερώστε όλους κοινοποιώντας αυτή την ανάρτηση”.

Πώς έγινε το συμβάν

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις άνδρες επέλεξαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, με αφορμή και τον εορτασμό των γενεθλίων του ενός και συγκεκριμένα του Ιβάν. Επέλεξαν το Σάββατο, παρ’ ότι στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, να μεταβούν στην αμμόγλωσα της Ποτίδαιας, τη διάσημη -αλλά και επικίνδυνη- Μύτη και ο 30χρονος μαζί με δύο φίλους του, 25 και 28 ετών, μπήκαν στη θάλασσα να κολυμπήσουν.

Παρασύρθηκαν από ρεύματα και απομακρύνθηκαν από την ακτή. Ο 25χρονος φίλος ήταν ο πρώτος που βγήκε από τα κύματα χθες με τη βοήθεια ανδρών του Λιμενικού Σώματος, που ξεκίνησε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Ο 30χρονος μόλις κατέβηκε στη στεριά είπε ότι η διάσωσή του ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα