Χαλκιδική: Έβδομη μέρα ερευνών για τον εντοπισμό του 30χρονου

Χαλκιδική: Έβδομη μέρα ερευνών για τον εντοπισμό του 30χρονου
Λιμενικό Σώμα Eurokinissi

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μάρτιν από τους εθελοντές διασώστες για 7η μέρα. Συμμετέχει και ο αδερφός του που έφτασε από Αμερική.

Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για τον 30χρονο Μάρτιν Γιοβανόφσκι που παρασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τα θαλάσσια ρεύματα στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Το πρωί τηςν Παρασκευής (15/07) έφτασε από την Αμερική ο αδερφός του 30χρονου Σκοπιανού προκειμένου να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αδερφού του.

Ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος που από την πρώτη στιγμή, με ομάδα εθελοντών και διασωστών συμμετέχει στις έρευνες, ανήρτησε βίντεο από το σκάφος με το οποίο διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου.

Όπως αναφέρει, συνεχίζονται οι έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα. «Για δεύτερη μέρα σηκώθηκε αεροπλάνο από την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης με σημείο έρευνας τις παραλίες Κατερίνης και Λάρισας. Από σήμερα στις έρευνες συμμετέχει και ο αδερφός του που ήρθε το πρωί από την Αμερική και το απόγευμα περιμένουμε και εθελοντές από τα Σκόπια που θα συνδράμουν στις έρευνες».

Σημειώνεται ότι οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα σταμάτησαν επίσημα σήμερα. Ωστόσο, έχει δοθεί οδηγία σε πλοία που πλέουν στην ευρύτερη περιοχή να ειδοποιήσουν τις λιμενικές αρχές αν εντοπίσουν κάτι που να σχετίζεται με την υπόθεση του 30χρονου αγνοούμενου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα