Δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου: Ένοχος ο ηθοποιός – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου: Ένοχος ο ηθοποιός – Η ποινή που του επιβλήθηκε
Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης PAPADAKIS PRESS

Ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης ο Μάνος Παπαγιάννης. Αθώα η Σοφία Παυλίδου για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα (14/11), η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πετάει πετάει” στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης για το οποίο κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Ρέα Τουτουντζή, η Κόνι Μεταξά και η Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα