Έφοδος της αστυνομίας σε 21 συνδέσμους της Αθήνας – 3 συλλήψεις

Έφοδος της αστυνομίας σε 21 συνδέσμους της Αθήνας – 3 συλλήψεις
Επιχείρηση της αστυνομίας σε σύνδεσμο οπαδών - Φωτογραφία αρχείου INTIME

Έρευνα σε 21 συνδέσμους οπαδών πραγματοποίησαν οι αρχές στην Αττική. Ρόπαλα, κοντάρια και σιδερογροθιές ανάμεσα στα ευρήματα.

Έρευνες σε 21 συνδέσμους οπαδών πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων και παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, σε τρία γραφεία συνδέσμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών (ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες, σιδερογροθιά).

Συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των ανωτέρω Συνδέσμων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπρόσθετα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω γραφείων και διαπιστώθηκε ότι 12 εξ αυτών στερούντο άδειας λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα