Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του – Ομολόγησε ο δράστης

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του – Ομολόγησε ο δράστης
Ελληνικη Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νεκρός στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη εντόπιστηκε άνδρας. Φέρει τραύματα από μαχαίρι. Ο δράστης της άγριας δολοφονίας παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Τι υποστήριξε.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές από τον εντοπισμό νεκρού άνδρα στο διαμέρισμά του στη δυτική Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (20/07).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το voria.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι στην οδό Καζαντζάκη στη Μενεμένη.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος και συνέλεξε στοιχεία.

Παραδόθηκε ο δράστης

Ο 29χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αυτοβούλως, όπου και παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, με τα τοπικά μέσα να μεταδίδουν ότι μετέβη με το μηχανάκι του θύματος.

Πληροφορίες του thestival.gr, αναφέρουν πως ο δράστης της άγριας δολοφονίας έγραψε σε τοίχο του διαμερίσματος όπου εντοπίστηκε το πτώμα του 65χρονου τη φράση “Παιδεραστής 1”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αποπλάνηση ανηλίκων και παιδεραστία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ενημέρωσή της η ΓΑΔΘ:

“Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα