Δεύτερη φορά μαζικοί εμπρησμοί σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Αργυρούπολη

Δεύτερη φορά μαζικοί εμπρησμοί σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Αργυρούπολη
Eurokinissi

Πέντε αυτοκίνητα έγιναν στόχος άγνωστου εμπρηστή που έβαλε φωτιά με στουπιά. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ιδεολογικό ή οπαδικό κίνητρο. Τι εξετάζουν οι αρχές.

Προβληματισμός επικρατεί στις αστυνομικές Αρχές, στην περιοχή της Αργυρούπολης, αφού είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που άγνωστος εμπρηστής βάζει φωτιά με στουπιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε γειτονιά της περιοχής και τα καίει.

Αυτή την φορά στόχος του άγνωστου εμπρηστή έγιναν τα ξημερώματα, πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα κατοίκων της περιοχής, στην συμβολή των οδών Κομνηνών και Μιλήτου.

Είχε προηγηθεί τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου ο εμπρησμός και πάλι σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα κατοίκων, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη και πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με στουπιά.

Τα αυτοκίνητα που έχει βάλει στο στόχαστρό του ο άγνωστος δράστης δεν είναι μεγάλης αξίας, δεν ανήκουν σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να θεωρηθούν στόχοι και από την έρευνα της Αστυνομίας δεν φαίνεται να προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο ιδεολογικό ή οπαδικό κίνητρο και εξετάζεται η πιθανότητα να πρόκειται για κάποιο διαταραγμένο άτομο, που περιφέρεται και δρα στην περιοχή.

Η έρευνα της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναζητούνται βιντεοληπτικά υλικά από την περιοχή, που ίσως βοηθήσουν στο να ταυτοποιηθεί ο εμπρηστής και να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη του, με τα κίνητρά του να παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα