Κολωνός: Νέα σύλληψη με ένταλμα ενός ακόμη 36χρονου παιδοβιαστή της 12χρονης

Κολωνός: Νέα σύλληψη με ένταλμα ενός ακόμη 36χρονου παιδοβιαστή της 12χρονης
53 12( EUROKINISSI) Eurokinissi

Συνελήφθη με ένταλμα ένας 36χρονος Έλληνας που κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη παθούσα. Πρόκειται για τον πέμπτο συλληφθέντα της υπόθεσης μαζί με την μητέρα.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της πολύκροτης υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (15/10), από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 36χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στον βιασμό της, μία φορά, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την σύλληψη ενός 33χρονου ημεδαπού, που βίασε δύο φορές το καλοκαίρι την 12χρονη, έναντι αμοιβής.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε με τον ίδιο τρόπο που ταυτοποιήθηκαν και οι υπόλοιποι, δηλαδή από τους περισσότερους από τους 200 που είχαν εκφράσει διαδικτυακά το ενδιαφέρον τους, επιδείχτηκαν φωτογραφίες από όσους έχουν ταυτοποιηθεί στο παιδί και τον αναγνώρισε. Το όνομα του 33χρονου είναι «Αναστάσιος», τα στοιχεία του οποίου αναμένονται να δημοσιοποιηθούν με σχετική εισαγγελική εντολή όταν το κρίνει η Δικαιοσύνη, όπως και για όσους συλληφθέντες ακολουθούν.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα