Κολωνός: Προσήλθε αυτοβούλως ακόμη ένας – Τουλάχιστον δύο ψεύδονταν για τη 12χρονη – Νέος γύρος ενταλμάτων

Κολωνός: Προσήλθε αυτοβούλως ακόμη ένας – Τουλάχιστον δύο ψεύδονταν για τη 12χρονη – Νέος γύρος ενταλμάτων
INTIME

Ταυτοποιήθηκε ένας 54χρονος χρήστης του "Blindchat" που προσήλθε αυτοβούλως στην Ασφάλεια και εξετάστηκε. Η 12χρονη αναμένεται να κληθεί να καταθέσει για τέταρτη φορά στο Ανηλίκων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμών και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως ένας 54χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο 54χρονος ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συναντήθηκαν με την 12χρονη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένεται νέος γύρος ενταλμάτων σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διαπιστωθεί πως τουλάχιστον δύο από αυτούς που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και ισχυρίστηκαν ότι δεν συναντήθηκαν, ψεύδονται, καθώς προκύπτει από τις συνομιλίες ότι έκλεισαν ραντεβού μαζί της και εξετάζεται και για έναν τρίτο που επίσης έχει προσέλθει αυτοβούλως και έχει ισχυριστεί τα ίδια.

Η 12χρονη αναμένεται να κληθεί να καταθέσει για τέταρτη φορά στο Ανηλίκων, ώστε να αναγνωρίσει από φωτογραφίες τα συγκεκριμένα άτομα ή όχι, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που έχει ταυτοποιήσει η Ασφάλεια και έτσι μετά από αυτή την διαδικασία αναμένεται και η έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα