Ρόδος: Προσήχθησαν και εξετάζονται δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας

Ρόδος: Προσήχθησαν και εξετάζονται δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας
Αστυνομία Eurokinissi

Δύο Ρομά έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Ρόδου και εξετάζονται για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος ενός 43χρονου. Το τηλεφώνημα σε φίλο του λόγω "περίεργης κινητικότητας" πριν τον χτυπήσουν και τον μαχαιρώσουν.

Στην Ασφάλεια Ρόδου έχουν προσαχθεί και εξετάζονται ως βασικοί ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος ενός 43χρονου Έλληνα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη Ρόδο.

Το θύμα βρέθηκε σε χώρο όπου διέμενε, σοβαρά τραυματισμένος, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον άνω θώρακα και λαιμό.

Ο 43χρονος διέμενε σε ένα παράπηγμα μέσα σε μία παλιά μάντρα με παλιοσίδερα που διατηρούσε παλιότερα ένας Ρομά και λίγο πριν τις 10 το βράδυ κάλεσε στο τηλέφωνο έναν φίλο του και του ζήτησε βοήθεια γιατί όπως του είπε κινδύνευε η ζωή του και υπήρχε μία περίεργη κινητικότητα στην μάντρα.

Ύστερα το έκλεισε δίχως να πει κάτι παραπάνω και ο φίλος του κάλεσε την Αστυνομία. Λίγα λεπτά μετά, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πήγαν στο σημείο τον εντόπισαν σε αυτή την κατάσταση.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο καταυλισμός των Ρομά βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο και οι ύποπτοι ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν όντως κρύβονται εκείνοι πίσω από αυτή την ενέργεια και με ποια κίνητρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα