Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατέθεσε αίτημα για να καθυστερήσει την απολογία της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατέθεσε αίτημα για να καθυστερήσει την απολογία της
Ρούλα Πισπιρίγκου ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια μέσω του συνηγόρου της, μία μέρα πριν από την προγραμματισμένη απολογία της. Τι ζητά.

Νέο αίτημα προς την 33η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Ίριδας και της Μαλένας, υπέβαλε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις μία ημέρα πριν την προσδιορισμένη απολογία της.

Μέσω του συνηγόρου της, η κατηγορούμενη ζητά από τη δικαστική λειτουργό να προβεί σε νέες ενέργειες, με αποτέλεσμα -εφόσον γίνουν δεκτές- να υπάρξει καθυστέρηση στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως καταλήγει χαρακτηριστικά στο αίτημα του ο Αλ. Κούγιας: «Δεν θα επιτρέψουμε να απολογηθεί η κα κατηγορουμένη χωρίς να διερευνηθεί κάθε πτυχή των ιατροδικαστικών εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων, επειδή όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει από το στάδιο της προδικασίας».

Μεταξύ άλλων ζητείται να κληθούν και να εξετασθούν σήμερα ή και αύριο, ωστόσο πριν την απολογία της κας κατηγορουμένης, η ιατροδικαστής – πραγματογνώμονας Αθηνών και Πειραιώς Ουρανία Δημακοπούλου, η κα Χαρά Σπηλιοπούλου και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα