Σε τέσσερις συνδέσμους οι έφοδοι της Ασφάλειας στην Αττική – Τι βρήκαν μέσα

Σε τέσσερις συνδέσμους οι έφοδοι της Ασφάλειας στην Αττική – Τι βρήκαν μέσα
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους φιλάθλων στην Αθήνα. Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Αντικείμενα πρόσφορα για επιθέσεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μόνο σε σύνδεσμό του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας-Πραγματοποιήθηκαν έφοδοι επίσης σε συνδέσμους του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού σε Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους και Ίλιον

Συνεχίζονται οι έφοδοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών. Πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποίησαν έρευνες σε τέσσερις συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων σε Αθήνα, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους και Ίλιον.

Πιο συγκεκριμένα, στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας, του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους και του Ολυμπιακού στο Ίλιον.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής, σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ που στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι, τσεκούρι, δύο μη ενεργοποιημένες φωτοβολίδες, 15 ξύλινα και ένα μεταλλικό κοντάρι, 8 ξύλινα καδρόνια με βίδες, 14 κράνη μοτοσυκλέτας, 6 σπρέι βαφής διαφόρων χρωμάτων, 11 καπνογόνα-βαρελάκια και σύστημα καταγραφής εικόνας. Στους υπόλοιπους συνδέσμους δεν βρέθηκαν αντικείμενα. Το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα