Εθνική Αθηνών-Κορίνθου – ΕΛΑΣ: “Τουλάχιστον ένα δίωρο για να ολοκληρωθεί η μετάγγιση από το βυτιοφόρο”

Εθνική Αθηνών-Κορίνθου – ΕΛΑΣ: “Τουλάχιστον ένα δίωρο για να ολοκληρωθεί η μετάγγιση από το βυτιοφόρο”
- ( / EUROKINISSI) Eurokinissi

Να χρησιμοποιήσουν την παλιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου ζητάει από τους εγκλωβισμένους οδηγούς η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα ένα δίωρο μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάγγιση του υγραερίου βάρους 7,6 τόνων από το βυτιοφόρο, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου σχετικά με την κατάσταση στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

“Η διαδικασία γίνεται με συγκεκριμένο πρωτόκολλο ασφαλείας” τόνισε η κ. Δημογλίδου στο ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: “Θα χρειαστούμε τουλάχιστον ακόμα ένα δίωρο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύμφωνα με όσα μας γνωρίζει η εταιρεία, γι’ αυτό ζητήσαμε νωρίτερα από τους οδηγούς να κάνουν αναστροφή είτε προς Αθήνα είτε προς Κόρινθο για να μην ταλαιπωρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα“.

Έχει ανοίξει η πάλαια εθνική οδός, έχουν ενεργοποιηθεί και τα ανοίγματα έκτακτης ανάγκης στην Αθηνών – Κορίνθου προκειμένου να οδηγούνται τα οχήματα που βρίσκονται ακόμα στη νέα εθνική οδό στο αντίθετο ρεύμα για να επιστρέψουν. Ζητούμε από τον κόσμο να χρησιμοποιούν την παλαιά εθνική οδό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κινηθούν σε αυτούς τους δρόμους τις επόμενες ώρες οι συμπολίτες μας αν δεν υπάρχει ανάγκη» επισήμανε η αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα