Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Συνελήφθη ένας 32χρονος

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Συνελήφθη ένας 32χρονος
rodiaki.gr

Στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής προχώρησαν οι Αρχές για την εξαφάνιση μιας 27χρονης Πολωνής στην Κω. Ισχυρίζεται ότι η κοπέλα του ζήτησε ναρκωτικά.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου, υπήκοου Μπαγκλαντές, για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο συλληφθείς κατά την εξέτασή του, η κοπέλα που είχε ρεπό την Δευτέρα, μετά την νυχτερινή έξοδο και σε κατάσταση μέθης μπήκε στο κατάστημα που διατηρεί ο ίδιος στην περιοχή και του ζήτησε ναρκωτικά.

Όπως ισχυρίζεται δεν της έδωσε, ωστόσο έφυγαν μαζί από το κατάστημα και πήγαν στο σπίτι του 32χρονου όπου κατά δήλωσή του υπήρξε συναινετική σεξουαλική πράξη και στην συνέχεια την άφησε στην περιοχή Τιγκάκι και εκείνη έφυγε.

Αυτά τέθηκαν υπόψιν του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε δίωξη για αρπαγή ενώ η ανάκριση συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκε εισιτήριο που έβγαλε την επόμενη μέρα για να φύγει από το νησί, κάτι που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι έχουν συμβεί χειρότερα πράγματα σχετικά με την κατάσταση της 27χρονης.

Τι ανέφερε ο σύντροφος της 27χρονης

Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι, κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς ο ίδιος, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία φοβούμενος τα χειρότερα.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά η κοπέλα έστειλε στον 28χρονο την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, έτσι συνέχισε να την καλεί στο τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν απενεργοποιημένο.

Ο 28χρονος, ανησυχώντας για την τύχη της κοπέλας του, άρχισε να αναζητά το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου μέσω μιας εφαρμογής που είχε στη συσκευή του.

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, εντόπισε το κινητό της Αναστάζια-Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Ο 28χρονος καλούσε επανειλημμένα την κοπέλα αλλά το κινητό της παρέμενε κλειστό. Η 27χρονη δεν επέστρεψε στο δωμάτιό τους τη νύχτα ούτε εμφανίστηκε στη δουλειά το επόμενο πρωί με αποτέλεσμα ο νεαρός από την Πολωνία να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα της κινητής τηλεφωνίας έδειξε διαφορετικό σημείο από το ραντεβού που είχε δώσει με τον Πολωνό σύντροφό της.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της παρέας από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι εντοπίστηκαν και εξετάστηκαν και οι οποίοι ισχυρίστηκαν από την πλευρά τους ότι επειδή μέθυσε την άφησαν και έφυγαν.

Αφού ο ομοεθνής σύντροφος της κοπέλας και τα μέλη της παρέας έδωσαν ο καθένας τις δικές του διευκρινήσεις, αποχώρησαν όλοι, εκτός από έναν άντρα από το Μπαγκλαντές που παρέμεινε καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι πρέπει να τους δώσει περισσότερες διευκρινήσεις, αφού φέρεται να ήταν εκείνος που θα την επέστρεφε στο ξενοδοχείο, όταν οι υπόλοιποι άντρες της παρέας αποχώρησαν.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρή δύναμη από την Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, την Πυροσβεστική την Πολιτική Προστασία και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω, με την συνδρομή του χειριστή σκύλου έρευνας και ανίχνευσης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης της Σάμου, συνεχίζουν με αμείωτο και εντατικό ρυθμό τις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου, Θάνου Λουκά, στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου οι έρευνες κινούνται σε κάθε κατεύθυνση σε όλο το νησί ενώ τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται σε Τιγκάκι –Μαρμάρι, όπου και εργάζονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος από τη Πολωνία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα