Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Σε κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για την Αναστάζια

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Σε κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για την Αναστάζια
Η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα που αγνοείται στην Κω Instagram@anastazja_pati

Συνεχίζονται οι έρευνες για την Αναστάζια και η αγωνία για την τύχη της κορυφώνεται. Ζητούνται συνεχώς διευκρινήσεις και από τον ομοεθνή της σύντροφο. Οι αμυχές που βρέθηκαν στο σώμα του συγκάτοικου του 32χρονου συλληφθέντα.

Άκαρπες αλλά αδιάκοπες παραμένουν οι έρευνες των Αρχών στο νησί της Κω, για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι, για την οποία εκδόθηκε και Missing Alert.

Από την Ασφάλεια Κω συνελήφθη για αρπαγή ένας 32χρονος άντρας από το Μπαγκλαντές που εξεταζόταν από χθες, καθώς παραδέχτηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, λέγοντας πως η κοπέλα πήγε σε μίνι μάρκετ που συχνάζει μαζί με άλλους ομοεθνείς του στο Τιγκάκι το βράδυ της Δευτέρας, σε κατάσταση μέθης και τους ζήτησε χασίς, αρνούμενος βεβαίως ότι την προμήθευσε ναρκωτικά.

Φαίνεται πως ο ομοεθνής σύντροφος της κοπέλας που εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνη, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς είπε πως γνώριζε ότι η κοπέλα του που είχε ρεπό θα έβγαινε μόνη της εκείνο το βράδυ, όπως του είχε πει και θα πήγαινε στο μίνι μάρκετ για να προμηθευτεί από τους Μπαγκλαντεσιανούς χασίς.

Ο συλληφθείς 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ισχυρίστηκε πως την πήγε μετά από εκεί στο σπίτι του στην περιοχή και με την συναίνεσή της όπως επίσης ισχυρίστηκε συνευρέθηκαν ερωτικά και ύστερα την οδήγησε σε ένα σημείο στο Τιγκάκι λίγο πιο μακριά από το σπίτι του με το μηχανάκι του και την άφησε.

Από τις κάμερες που μέχρι τώρα έχουν εξετάσει οι Αρχές δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται το τελευταίο σκέλος όσων αναφέρει ο δράστης, αντιθέτως φαίνεται τα ξημερώματα ο σύντροφός της που πηγαίνει στο σημείο και την ψάχνει αλλά εκείνη είναι άφαντη.

Καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το θύμα είναι πιθανόν να βιάστηκε και να είχε ακόμη χειρότερη κατάληξη, γι’ αυτό η ανάκριση σε βάρος του συλληφθέντα συνεχίζεται. Σημειώνεται ότι σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκε εισιτήριο που έβγαλε την επόμενη μέρα για να φύγει από το νησί και μάλιστα για άλλη χώρα της Ευρώπης, κάτι που ενισχύει τους χειρότερους φόβους των Αρχών.

Στον ομοεθνή συγκάτοικό του συλληφθέντα που έχει αφεθεί ελεύθερος, όπως και οι υπόλοιποι της παρέας, διαπιστώθηκαν στο σώμα του κάποιες αμυχές, τις οποίες ο ίδιος της δικαιολόγησε ως αποτέλεσμα ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε πριν μερικές ημέρες. Από την Αστυνομία ελήφθησαν δείγματα DNA από τον συλληφθέντα και τον συγκάτοικό του, από το σπίτι τους και από το διαμέρισμα της κοπέλας και του συντρόφου της στο ξενοδοχείο.

Παράλληλα, έχει ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε και ο Πολωνός σύντροφός. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς εκείνος, κάποια στιγμή τον πήρε τηλέφωνο το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι ήταν μεθυσμένη και του ζήτησε να την πάρει από κάποιο σημείο έξω από το Μαρμάρι.

Όταν πήγε εκεί δεν την βρήκε, ενώ σε μία εφαρμογή που είχε στο κινητό είδε πως το τελευταίο στίγμα της ήταν στο Τιγκάκι και ούτε εκεί την βρήκε και το πρωί πλέον και έχοντας ανησυχήσει πολύ για εκείνη, πήγε στην τοπική αστυνομική Αρχή και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους τέσσερις ομοεθνείς του δράστη που προσήχθησαν και εξετάστηκαν δεν προέκυψε σε βάρος τους τίποτα και όπως δήλωσαν αποχώρησαν πριν φύγουν μαζί ο 32χρονος με την 27χρονη, όπως και ο συγκάτοικος ισχυρίστηκε ότι έφυγε από το σπίτι πριν καν κάνουν οτιδήποτε ο 32χρονος ομοεθνής του με την κοπέλα.

Η Αστυνομία έχει ζητήσει και την συνδρομή της Πυροσβεστικής που ήδη χρησιμοποιεί προσωπικό, drone και σκύλο ανιχνευτή στις έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τιγκάκι όπου υπάρχει και έλος, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ζητήσει από τους πυροσβέστες να επικεντρώσουν τις έρευνές τους στο Τιγκάκι στην περιοχή των Αλυκών και κυρίως πέριξ ενός ξενοδοχείου που βρίσκεται ανατολικά του υγροβιότοπου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα