Φωτιές: Συλλήψεις σε Λάρισα και Κάρυστο για εμπρησμό

Φωτιές: Συλλήψεις σε Λάρισα και Κάρυστο για εμπρησμό
Φωτιά στην Εύβοια ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σε Λάρισα και Κάρυστο για εμπρησμό. Ο ένας εκ των δύο ομολόγησε, λέγοντας ότι είχε επιχειρήσει να βάλει φωτιά άλλες 4 φορές ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο (26/8), στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 70χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες ενώ επιχειρούσε να βάλει φωτιά σε ξηρά χόρτα σε οικόπεδο στη συνοικία της Νέας Πολιτείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περίοικοι υποστήριξαν πως και άλλες φορές έχουν δει τον ηλικιωμένο να προσπαθεί να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα σε οικόπεδο κοντά στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάμερα τον κατέγραψε και χθες το βράδυ να επιχειρεί κάτι ανάλογο. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Το υλικό καταγράφηκε και παραδόθηκε στον εισαγγελέα. Πρόκειται για ηλικιωμένο άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε σύγχυση. Ο ίδιος αρνήθηκε το γεγονός ισχυριζόμενος ότι πήγε να πετάξει κάποια χαρτιά.

Αντίστοιχα και στην Κάρυστο συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό από πρόθεση. Ο συγκεκριμένος, όμως, ομολόγησε, παραδεχόμενος μάλιστα ότι είχε προσπαθήσει να βάλει φωτιά σε περιοχές στο νησί άλλες τέσσερις φορές τον Αύγουστο και τον περασμένο Ιούλιο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα