Κίσσαμος: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που χτυπήθηκε από το όχημα του πατέρα της

Κίσσαμος: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που χτυπήθηκε από το όχημα του πατέρα της
Το ΠΑΓΝΗ ΠΑΓΝΗ

Το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κίσσαμο Χανίων, που χτυπήθηκε από το όχημα του πατέρα της, κατέληξε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/5), σύμφωνα με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου (20/5), στις 3:15, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, η μικρή που παρασύρθηκε από το αγροτικό όχημα το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της στην Κίσσαμο Χανίων.

Ήδη από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, “έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων” ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη (16/5), όταν ο πατέρας της 2,5χρονης επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, και παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν, Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα”. Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο μετά τον θάνατο του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα