Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης μετά τα τέσσερα εντάλματα

Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης μετά τα τέσσερα εντάλματα
Το κατάστημα του Ηλία Μίχου στον Κολωνό eurokinissi

Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό έπειτα από την έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων προχώρησαν οι αρχές.

Συνελήφθη ένας ακόμα άνδρας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, μετά και τα νέα εντάλματα σύλληψης για τέσσερα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη έγινε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για τον τέταρτο άνδρα, ο οποίος δεν ήταν γνωστός στις αρχές καθώς, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τα τρία από τα τέσσερα εντάλματα αφορούν πρόσωπα ήδη γνωστά στις αρχές.

Οι τρεις άνδρες έχουν ήδη το προηγούμενο διάστημα προσέλθει ενώπιον των αστυνομικών αρχών αυτοβούλως, υποστηρίζοντας ότι συνομίλησαν με την 12χρονη μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής ωστόσο ουδέποτε συναντήθηκαν από κοντά.

Η τελευταία συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού ανατρέπει τους ισχυρισμούς τους, καθώς η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Έτσι πλέον οι τέσσερις κατηγορούμενοι εφόσον εντοπιστούν θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμέτωποι με την κακουργηματική κατηγορία της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο κάτω των 12 ετών έναντι αμοιβής, το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Ο συνολικός αριθμός των κατηγορουμένων για την υπόθεση του Κολωνού ανέρχεται πλέον στους 10.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα