Ρούλα Πισπιρίγκου: Διέγραψε όλες τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο – Αρνείται να δώσει τους κωδικούς του email

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διέγραψε όλες τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο – Αρνείται να δώσει τους κωδικούς του email
Στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου Stringer / SOOC

Να εξαφανίσει οποιαδήποτε ύποπτη αναζήτησή της από το διαδίκτυο, προτού συλληφθεί από τις αρχές, φαίνεται πως φρόντισε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές για το mail της.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και περαιτέρω στοιχεία που φαίνεται να επιβαρύνουν τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, κατόπιν έρευνας των αρχών στο λάπτοπ και το κινητό της 33χρονης , αποδείχθηκε ότι η κατηγορούμενη είχε φροντίσει να διαγράψει όλες τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, οι αρμόδιοι δεν εξέτασαν αυτές καθαυτές τις αναζητήσεις των συσκευών, αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία.

Τα ευρήματα των ερευνών δείχνουν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι διέγραψε αναζητήσεις των τελευταίων ετών, που θα μπορούσαν να “δώσουν” παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση. Αναζητήσεις για τις οποίες βέβαια, θα γίνει προσπάθεια να ανακτηθούν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τον Ιανουάριο του ’22, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα έκανε την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία “χλωράλη”. Η 33χρονη μητέρα ωστόσο, δεν έκανε σχετική αναζήτηση για την εν λόγω ουσία, αλλά για “αναισθητικά φάρμακα”.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Αρνείται να δώσει τους κωδικούς του mail

Την άρνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου να συνεργαστεί με τις Αρχές αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Alpha, σύμφωνα με το οποίο η κατηγορούμενη αρνείται να δώσει τους κωδικούς του mail της.

Στο πλάνο των Αρχών υπάρχει κι άλλη λύση για να ξεκλειδώσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης ενώ, σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες, αναμένεται να ζητηθούν και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Επιβαρυντικό στοιχείο, ωστόσο, για την ίδια θεωρείται από τις Αρχές η άρνησή της να μη συνεργαστεί, με τις αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι “αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα