Θεσσαλονίκη – Θανάσιμος ξυλοδαρμός 52χρονου: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν τα δύο αδέρφια – Τι υποστηρίζουν

Θεσσαλονίκη – Θανάσιμος ξυλοδαρμός 52χρονου: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν τα δύο αδέρφια – Τι υποστηρίζουν
ΕΡΤ

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο αδέρφια, ηλικίας 40 και 42 ετών, που κατηγορούνται ότι το πρωί του Σαββάτου (13/05) ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θανατηφόρος τραυματισμός του 52χρονου προέκυψε καθώς τάιζε τα αδέσποτα έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στη γειτονιά, κάτι που έδωσε “πάτημα” στους δύο δράστες να ξεκινήσουν καυγά με το θύμα.

Οι δύο συλληφθέντες έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη (16/05) στον ανακριτή.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος των κατηγορουμένων, δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 52χρονο. Ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν κλώτσησαν ένα πλαστικό πιατάκι με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει το θύμα και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές.

Εκείνη την στιγμή, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, έφτασε στο σημείο η μητέρα τους που έβρισε κι εκείνη το θύμα και τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 52χρονου απέδωσαν το έγκλημα “στην κακιά στιγμή”.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατά συναυτουργία. Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα