11η Σεπτεμβρίου: Η χειραψία Χάρις – Τραμπ μετά το debate 

Διαβάζεται σε 2'
Η Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου
Η Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου (AP Photo/Yuki Iwamura)

Στην τελετή μνήμης στο Μανχάταν για την 11η Σεπτεμβρίου η Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρώτος χαιρετισμός μετά το debate.

Στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου στο Μανχάταν για την τελετή μνήμης για μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες των ΗΠΑ παρευρέθηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, η υποψήφια για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Κάμαλα Χάρις και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του, τον Γερουσιαστή JD Vance από το Οχάιο.

Χάρις και Τραμπ συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το εκρηκτικό debate στη Φιλαδέλφεια, μία που τηλεμαχία αναμφισβήτητα θα κρίνει την εκλογική τους πορεία, με τις κάμερες να καταγράφουν τη στιγμή που η Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ κάνουν χειραψία.

Η Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου (AP Photo/Yuki Iwamura)

Στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου, Αμερικανοί που έχασαν μέλη των οικογενειών τους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001 διάβασαν τα ονόματα των θυμάτων αποτίοντας φόρο τιμής, αναφέρει το ΒBC.

Οι παρευρισκόμενοι παρέμειναν όρθιοι καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ως ένδειξη σεβασμού. Η Χάρις βρισκόταν σε απόσταση δύο ατόμων από τον Τραμπ – ανάμεσά τους ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Στην εκδήλωση παρίσταντο, επίσης, ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ, που εκπροσωπεί την πολιτεία της Νέας Υόρκης, και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, σύμμαχος του Τραμπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα