Αδελαΐδα: Ελληνοαυστραλός σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε την κόρη του

Αδελαΐδα: Ελληνοαυστραλός σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε την κόρη του
Έγκλημα στην Αυστραλία Twitter@JessHeatley10

Για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται Ελληνοαυστραλός, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του και τραυμάτισε σοβαρά την 22χρονη κόρη του.

Νέα γυναικοκτονία με θύμα μία Ελληνοαυστραλή σημειώθηκε στα βορειοανατολικά προάστια της Αδελαΐδας στην Αυστραλία, όταν ο 51χρονος σύζυγός της την πυροβόλησε θανάσιμα και τραυμάτισε την κόρη τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Η Αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας ενημερώθηκε για το συμβάν και όταν έφτασε στην οικεία του 51χρονου Βασίλη Βεργούλη στο Campbelltown, εντόπισε νεκρή τη σύζυγό, Αλεξάνδρα Βεργούλη και την 22χρονη κόρη τους, Daniela σοβαρά τραυματισμένη.

Η Daniela μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Royal Adelaide Hospital όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση, αναφέρει η Greek Herald.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ABC News, η αστυνομία προχώρησε σε «μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις» με τον 51χρονο, οι οποίες διήρκεσαν τρεις ώρες, πριν ο ίδιος συλληφθεί.

Ο Βασίλης Βεγούλης κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα παρουσιαστεί στο Ειρηνοδικείο της Αδελαΐδας σήμερα. Δεν υπέβαλε αίτηση για εγγύηση.

Το θύμα φέρεται να εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας, ενώ η κόρη του ζευγαριού εργάζεται ως νομική γραμματέας στο γραφείο του δικηγόρου του στέμματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα